Boeien met de
BOOST-aanpak©

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Vergrijzing, digitalisering, schaarste, crises, recessies... Het is hard werken - als organisatie en als individu - om je staande te houden in deze snel veranderende wereld. Het is dus zaak om zo flexibel mogelijk mee te bewegen en je zo snel mogelijk aan nieuwe situaties aan te passen. Voorbereid zijn op de toekomst!

#hoedan?

Als je als organisatie oog hebt voor de talenten en drijfveren van je medewerkers, zullen je medewerkers zich meer betrokken en verantwoordelijk voelen. Medewerkers die tijdens het werk hun talenten inzetten, zijn energieker, positiever en creatiever. Ze voelen zich gewaardeerd, zelfverzekerder en zitten goed in hun vel.

Door te werken vanuit je talenten en drijfveren, ga je werken vanuit de eigenschappen, vaardigheden en interesses waar je van nature al goed in bent. Als je een opdracht uitvoert vanuit je talent kost dat minder moeite en haal je er meer voldoening uit.

Maar hoe krijg je zicht op je talenten en drijfveren? En hoe kun je die het beste inzetten? Samen met de Universiteit van Tilburg, Hogeschool van Amsterdam, grote en kleine organisaties ontwikkelden wij de BOOST-aanpak.

Maak vrijblijvend kennis met de BOOST-25. Download hier het gratis format voor een strategisch opleidingsplan!

Download de Boost25

Gratis consult

Dave van Huis & Hypotheek, Credion en Fier Bemiddeling, vertelt je waarom hij koos voor onze aanpak.

Wil je weten hoe MyTalentBoard jouw medewerkers kan boeien? Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op!

 

 

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!