Alles-in-één Ontwikkelplatform MyTalentBoard

Alles voor de effectieve ontwikkeling van medewerkers in één digitale omgeving

Wat doe jij nou écht met de resultaten van een duur assessment? Heb jij in het verleden al geïnvesteerd in een online leerplatform, waar vervolgens nauwelijks gebruik van wordt gemaakt? En ben jij die lage opbrengsten van trainingen en opleidingen ook zo beu?

Als organisatie wil je – in een steeds sneller veranderende wereld - relevant blijven. Dat kan alleen als je medewerkers ook relevant blijven door te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Op de momenten die ertoe doen, zoals de huidige krappe arbeidsmarkt. Bij de uitvoer hiervan kun je echter tegen allerlei (praktische) pijnpunten aanlopen. MyTalentBoard biedt een slimme oplossing voor organisaties die maximaal rendement willen uit investeringen in opleiding en ontwikkeling.

Via ons Alles-in-één-Ontwikkelplatform, dat je voor slechts 8,50 euro per medewerker per maand aanschaft, geef je medewerkers onbeperkte toegang tot assessments, persoonlijke ontwikkelplannen, een leerplein met e-learnings, volledige leerpaden, boeken, events, coaches en andere loopbaantools. Op die manier kunnen ze overzichtelijk, laagdrempelig en persoonsgebonden aan de slag met ontwikkelen. Tegelijkertijd geeft het werkgevers de juiste tools en inzicht voor het coachen van medewerkers, voor het ontwikkelen van eigen opleidingen en een dashboard om aan de juiste knoppen te draaien. Met de unieke BOOST-aanpak is rendement gegarandeerd!

Geef medewerkers onbeperkte toegang tot MyTalentBoard en laat ze renderen!
Probeer het Alles-in-één-Ontwikkelplatform uit door hieronder een GRATIS demo aan te vragen.

Demo aanvragen

Waaruit bestaat dit Alles-in-één-Ontwikkelplatform?

Heb je geen zin meer in losse assessments bij Partij A, dure opleidingen bij Partij B en een ongebruikt e-learningplatform bij Partij C? Ga dan effectief ontwikkelen met BOOST en kies voor MyTalentBoard! Voor slechts 8,50 euro per maand per medewerker, krijg je toegang tot:

 • Een gevalideerd assessment met als resultaat inzicht in talenten, drijfveren en gedrag
 • Inzicht in aanleg en ontwikkelbaarheid van 43 gedragscompetenties op diverse niveaus
 • Tools om inzicht te krijgen in ambities van medewerkers en hoe die te begeleiden
 • Directe match met functies, rollen, projecten en vacatures waar medewerkers het beste tot hun recht komen
 • Een digitaal medewerkergebonden persoonlijk ontwikkelplan
 • Onbeperkt gebruik van e-learnings die passen bij de ontwikkeldoelen van medewerkers
 • Tools voor leidinggevenden om medewerkers te coachen en begeleiden bij hun loopbaan
 • Tools voor HR en L&D om zelf online workshops en opleidingen te maken
 • Belangrijke data voor de organisatie om besluiten te nemen over kennis, vaardigheden en gedrag
 • Medewerker krijgt de regie over ontwikkeling, de organisatie helpt als het ertoe doet
 • Voorkomt irritatie door verschillende inloggegevens van meerdere leerplatforms en ontwikkeltools!

Ben je op zoek naar een compleet ontwikkelplatform, zodat je vaarwel kunt zeggen tegen al die losse ontwikkelpogingen en applicaties? Vraag een gratis demo aan en maak kennis met deze effectieve ontwikkelaanpak!

Demo aanvragen

Bevalt de demo? Dan kun je voor slechts 8,50 euro per medewerker per maand verlengen. Een leven lang ontwikkelen begint bij MyTalentBoard!

Miljardenuitgaven voor ontwikkeling, maar hoe wordt dit rendabel?

Nederlandse medewerkers nemen her-, bij en omscholen serieus. Zo benoemt de Sociaal Economische Raad in haar advies rondom Private scholingsmiddelen dat in 2017 maar liefst 18,8% van de mensen boven de 18 deelnam aan opleidingen dan wel trainingsactiviteiten. Dat bracht een geschat kostenplaatje voor werkgevers van zo’n 7 miljard met zich mee. Als werkgever betaal je niet alleen opleidingsgeld, maar betaal je ook indirect voor opleidingstijd die anders voor werk was ingezet. Gelukkig wordt op grote schaal de waarde hiervan ingezien; al in 2015 lag het percentage bedrijven (met meer dan 10 medewerkers) dat opleidingsmogelijkheden voor personeel biedt, op 85%. Als werkgever kom je dan ook haast niet meer weg door deze ontwikkeling te negeren. Hierbij is het wel van belang dat investeren in ontwikkeling ook rendeert. Echter, uit ervaring weten we dat bij bijvoorbeeld het aanbieden van afzonderlijke trainingen, of door medewerkers een los POP op papier laten invullen, synergie tussen de verschillende activiteiten ontbreekt. De uitkomsten van zulke losstaande acties belanden daarom vaak onderop de stapel en verandering blijft uit.

Bij MyTalentBoard hebben we daarom een online ontwikkelplatform opgezet, waarin deze zaken gecombineerd worden. Als werkgever krijg je met de BOOST-aanpak diverse tools om zelf content voor ontwikkeling te maken (bijscholen kan dus gemakkelijk worden geïntegreerd door deze training in het platform te verwerken). Ook ontvangen werkgevers binnen dit platform toegang tot tools voor de bijbehorende coaching van medewerkers. De controle en regie blijft echter bij de medewerkers liggen. Dat zorgt niet alleen voor een gevoel van autonomie onder deelnemende werknemers (belangrijke voorwaarde voor het vasthouden van motivatie!), maar biedt ook de vrijheid om er echt een eigen invulling aan te geven. Hierdoor vergroot je, naast werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling bij medewerkers, de kans dat ze zich binden aan de organisatie (niet geheel onbelangrijk in tijden van een extreem krappe arbeidsmarkt).

Meer over MyTalentBoard en de BOOST-aanpak?

Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen. Of ga aan de slag met ons gratis opleidingsplan, of download ons gratis POP template om een voorproefje te krijgen van onze werkwijze.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!