Binden met eigen bedrijfsschool

Heb jij de ontwikkeling van jouw mensen op nummer één staan? Stoor jij je aan de manier van inwerken, de adhoc inzet van trainingen, op de muur geprikte kernwaarden, het ‘er even bij doen’ van opleiden en versnipperde kennis? Met een eigen bedrijfsschool maak je bedrijfsspecifieke kennis voor iedereen toegankelijk en ontwikkel je continu dát gedrag dat jij graag wil zien in jouw organisatie. De combinatie tussen een goede structuur en eigentijdse, slimme leervormen zorgen voor een prettige manier van leren en meetbaar rendement. Samen met aantrekkelijk werkgeverschap en een wendbare organisatie voor de toekomst.

Met MyTalentBoard alles op één plek!

Met MyTalentBoard maak je snel stappen. In jouw eigen tempo!

  • Je krijgt inzicht in leerbehoeften van medewerkers en teams. Die leerbehoeften koppelen we aan functieprofielen en organisatiedoelstellingen. Onze experts helpen je indien nodig een keuze te maken voor leermiddelen die je binnen je eigen academy gaat aanbieden.
  • Als de leerbehoeften duidelijk zijn gaan we indien nodig samen aan de slag met het ontwikkelen van kwalitatieve programma’s. Volledig op maat en afgestemd op de leervoorkeur van de medewerkers. De inzet van eigen trainers en coaches faciliteren we graag.
  • In de opleidingskalender van jouw academy ziet iedere medewerker in één oogopslag welke trainingen op welk tijdstip gepland zijn. Meestal is dat een mix van pre-boarding, on-boarding, kennisprogramma’s en gedragstrainingen. Gevoed vanuit jouw doelen en strategie en in volgorde van prioriteit en budget.
  • Met de online leeromgeving in jouw huisstijl krijgt jouw academy handen en voeten. Gericht op de lange termijn, faciliterend, stimulerend en kostenbesparend.

MyTalentBoard is dynamisch. Nieuwe kennis wordt toegevoegd, medewerkersbestanden muteren, doorontwikkeling van medewerkers vraagt voortdurend om nieuwe programma’s. Vanuit MyTalentBoard kan jij langdurig en continu op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, programmabouwer, projectleider, helpdesk, partner en initiator.

Laat het ons weten als je meer informatie wilt!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!