Aanpak voor Bedrijven

Als je als organisatie oog hebt voor de talenten van je medewerkers, zullen je medewerkers zich meer betrokken en verantwoordelijk voelen. Medewerkers die tijdens het werk hun talenten inzetten, zijn energieker, positiever en creatiever. Ze voelen zich gewaardeerd, zelfverzekerder en zitten goed in hun vel.

Door te werken vanuit je talenten, ga je werken vanuit de eigenschappen, vaardigheden en interesses waar je van nature al goed in bent. Als je een opdracht uitvoert vanuit je talent kost dat minder moeite en haal je er meer voldoening uit.

Maar hoe krijg je zicht op je talenten? En hoe kun je je talenten het beste inzetten? Dat begint met een TalentCheck!

Gratis consult

 

Een leven lang ontwikkelen is de norm!

Wil je als organisatie blijven meetellen, dan investeer je in de ontwikkeling van je medewerkers. Waarom?

Met goed opgeleid personeel kun je als organisatie sneller en makkelijker op veranderingen inspelen. Zorg dus dat je medewerkers altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Zorg dat ze zowel persoonlijk als vaktechnisch blijven groeien.

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt opleidingen en trainingen faciliteren, maar als medewerkers niet gemotiveerd zijn, schiet het niet op. Hoe kom je aan gemotiveerde medewerkers? Door ze hun talenten te laten ontwikkelen en de rol/functie te geven waarin ze het best tot hun recht komen. Daarmee til je niet alleen de medewerkers naar een hoger plan, maar óók je organisatie. MyTalentBoard bied je alle tools om dit in te vullen. Manon vertelt je er meer over. Klik hier! En wil je een gratis format voor een strategisch opleidingsplan? Hier vind je een format om een Strategisch Ontwikkelplan op te stellen!

Meer weten over MyTalentBoard?

Plan een demo of vul je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!