Coachen is een vak

Als coach ben je op deze wereld om mensen competenter, vitaler en/of gelukkiger maken. MyTalentBoard heeft dezelfde missie. Zoveel mogelijk mensen en organisaties ondersteunen bij organisatieverandering, gedragsverandering en het maken van levenskeuzes.  Zorgen dat ze gelukkig zijn en tegelijkertijd het beste uit zichzelf halen. Een prachtig vak.

Meer dan 60.000 coaches!

Nederland telt ruim 60.000 coaches. Het beroep coach is niet beschermd, iedereen mag zich zo noemen. Van de vertrekkende bankmedewerker bij ABN AMRO, de goedbedoelende buurvrouw zonder opleiding of ervaring, tot professionals met relevante diploma’s en tevreden klanten. Jezelf onderscheiden in een snel veranderende wereld is lastig. Of je nu Nobco, ICF, EMCC, Noloc, CMI, ICF, LVSC en/of STiR geregistreerd of geaccrediteerd bent, het blijft van belang mensen en organisaties te vinden die jij kunt helpen.

Start vandaag nog met het vergroten van je bereik en het langer binden en boeien van jouw klanten! Hoe?

MyTalentBoard is een platform waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Een platform dat het resultaat van coachtrajecten de afgelopen jaren aantoonbaar heeft verbeterd. MyTalentBoard ondersteunt coaches bij het vinden, binden en boeien van coachees.

  • Optimale vindbaarheid
  • Makkelijk in contact komen met nieuwe klanten
  • Meeliften op onze marketingcampagnes
  • Zelf e-coachtrajecten maken en aanbieden via het platform
  • Rendement van coachtrajecten aantoonbaar maken
  • Een duurzame relatie opbouwen met jouw klanten

Wil je meer informatie? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!