E-learning rendabel maken!

E-learning, webbased training, blended leren…het zijn verschillende begrippen voor online leren: een training die je (deels) via een computer, tablet of smartphone volgt. Het grote voordeel? Dat je overal en altijd kunt leren. Online leren heeft tijdens COVID-19 een enorme toevlucht genomen. Althans, bedrijven kochten massaal een licentie. Momenteel komen die bedrijven erachter dat er nauwelijks gebruik van wordt gemaakt, slechts 5 tot 8% van alle medewerkers.

Met MyTalentBoard is dat onmogelijk en maakt 100% van de medewerkers gebruik van e-learning omdat e-learning wordt ingezet in de totale employee journey:

  • Employer branding
  • Pre- en on-boarding
  • Leren & ontwikkelen (e-POP)
  • Strategische Personeelsplanning

MyTalentBoard beschikt standaard over meer dan 50 competentiegerichte micro learnings. Uiteraard kun je ook besluiten om bestaande e-learning leveranciers zoals Hubper, GoodHabitz, SkillsTown, StudyTube of andere contentplatforms te koppelen aan MyTalentBoard. Of eigen content door koppeling met een LMS of SCORM/LTI. Dit verhoogt het gebruik met 90%.

En ben je niet volledig tevreden met de content van deze leveranciers? Geen probleem, in MyTalentBoard maak je op een simpele manier zelf e-learnings, onboarding trajecten of ander online aanbod. En kom je er zelf niet uit dan hebben we betaalbare learning en development specialisten die je kunnen helpen.

Wil jij e-learning écht rendabel maken? Stuur ons dan een berichtje!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!