JUNI 2021
الجديد.NEU.NUEVO.新的.NOUVEAU.NIEUW.

De afgelopen periode hebben we weer veel feedback gekregen van onze gebruikers. Zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker. Dat heeft geleid tot een aantal ontwikkelingen van MyTalentBoard die het voor iedereen nog gemakkelijker, leuker en succesvoller maakt te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit zijn de nieuwe features:

Inloggen via de web-based app

Als je gebruik wilde maken van MyTalentBoard moest je altijd via de desktop of tablet inloggen. Om MyTalentBoard sneller toegankelijk te maken hebben we een web-based app ontwikkeld. Zodat je met een druk op het MTB-icoon direct kunt inloggen in jouw MyTalentBoard. Wil je de app direct op je telefoon? Dat doe je zo: ga op je smartphone naar mytalentboard.eu. Druk op het icoontje voor delen, scroll naar beneden en klik op ‘zet op beginscherm’. Je vindt het icoontje nu terug op je smartphone.

Dashboard

Het gebruik van MyTalentBoard op de smart phone betekent dat we het dashboard ook responsive moesten maken. Die hebben we dus gewijzigd. De stappen maken het overzichtelijker, we hebben de inrichting efficiënter gemaakt en door de uitleg hebben we het voor iedereen nog gemakkelijker gemaakt.

Profiel

In de oude versie kon je rechtsboven bij jouw foto documenten en andere items beheren. Deze hebben we direct in jouw profiel gezet. Hier vind je jouw gegevens, documenten, reviews, privacy instellingen en een hele nieuwe feature: CV.

CV

Het CV zal nooit verdwijnen. Om nog beter inzicht te krijgen in zowel hard als soft skills hebben we een CV-generator ontwikkeld. Je brengt eenmalig je gegevens in en de feature werkt het CV automatisch bij met de meest recente gegevens. Lekker makkelijk; nooit meer op zoek naar je CV en altijd real-time inzicht in aanwezig talent!

Assessments

In de oude versie kon je gebruik maken van een gratis werkstijlentest of een betaalde TalentCheck. We hebben daar drie extra mogelijkheden aan toegevoegd. Als je een bestaande test van DISC of TMA hebt kun je de resultaten kosteloos omzetten in MyTalentBoard. Zodat je geen nieuwe test hoeft te maken en toch aan de slag kunt met jouw talent. Deze maand komt daar een extra assessment bij. Dit assessment is white label en kan thematisch worden ingericht voor iedere sector, branche of organisatie. Meer daarover lees je hier!

Leerplein

Het leerplein is uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen organisaties standaard leerlijnen aanbieden en de medewerker een zelf te besteden budget geven voor meer dan 23.000 opleidingen. Daarnaast zijn we bezig met een matchingstool voor coaches. Daarover later meer.

Feedback

We hebben feedback vragen en analyseren nog gemakkelijker gemaakt. En….we kunnen alvast verklappen dat er binnenkort een mogelijkheid komt om ongevraagd feedback te geven aan collega’s in jouw organisatie. Een wens van velen om de leercultuur nog meer te boosten!

Groei

In de oude versie was deze feature statisch en vooral statistisch. Gericht op kwantitatieve elementen. We hebben gekeken hoe we met deze inzichten gebruikers in beweging kunnen houden. En dat is gelukt…! Je krijgt nu op basis van jouw feedback en afgeronde leeractiviteiten proactief advies over de beste vervolgstap.

O ja, we hebben nog iets leuks! 

Ben je binnen jouw organisatie bezig met het maken van een (strategisch) opleidingsplan. En wil je dat opleiden en trainen ook echt geld oplevert. Download dan het BOOST-25 format. Dat helpt jouw plan te fine-tunen zodat je niets over het hoofd ziet.

Je kunt het BOOST-25 opleidingsplan format hier downloaden

Wil je sparren hoe je MyTalentBoard als skillspaspoort inzet in jouw organisatie? Stuur ons jouw gegevens! Vind je dat te vroeg omdat je nog niet genoeg weet, klik dan hier! Dan zie je ook dat wij een grote bijdrage leveren aan de inzetbaarheid van werkend Nederland.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!