MyTalentBoard Downloads
Delen = Vermenigvuldigen

Een belangrijke kernwaarde van MyTalentBoard (hier lees je ze allemaal) is het delen van kennis en expertise op ieder gewenst moment. Dat doen we op de homepage met insprirerende blogs en met praktijkgerichte en direct toepasbare voorbeelden die je kosteloos kunt downloaden. Hieronder vind je er twee!

Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)

Het maken van een POP bestaat eigenlijk altijd uit dezelfde paar stappen: waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van, wat wil ik in de toekomst bereiken, hoe ga ik dat doen en hoe maak ik die stappen. Met een POP leg je de basis voor het verloop van je eigen loopbaan. Download het persoonlijk ontwikkelingsplan formulier voorbeeld en ga direct aan de slag!

Download nu jouw POP

Strategisch Ontwikkelplan

Het strategisch ontwikkelplan wordt gebruikt door organisaties die de skills van hun medewerkers willen laten aansluiten bij de uitgestippelde strategische doelen. En die hun medewerkers daarin verder willen ontwikkelen. MyTalentBoard ontwikkelde een aanpak die ervoor zorgt dat investeringen in opleiding en ontwikkeling ook echt geld oplevert en leidt tot het behalen van doelen. Met deze scan vergroot jij de kans op een rendabel opleidings- en ontwikkeltraject.

Download nu jouw Strategisch Ontwikkelplan

Heb je nog vragen over de POP of het strategisch ontwikkelplan?
Laat het ons weten!

 

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!