Test jezelf en ontwikkel je talent

In De Hybride Leeromgeving leren bedrijven van elkaar en worden er opleidingen, trainingen en cursussen georganiseerd met ondersteuning van het onderwijs en vakmanschap uit het bedrijfsleven. Eigenlijk is alles erop gericht om werknemers binnen hun werkomgeving op te leiden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en zij hier samen met hun werkgevers de vruchten van kunnen plukken.

talentontwikkeling voor werknemers


Maar…om als werknemer deze kans optimaal te benutten, is het wel een vereiste dat je weet waar jouw talenten en verbeterpunten liggen. MyTalentBoard biedt hiervoor een uitkomst. Individuele werknemers kunnen bij ons namelijk op laagdrempelige manier ontdekken wat hun (onbunutte) talenten precies zijn! Ook biedt MyTalentBoard hulp aan bedrijven die talentontdekking en ontwikkeling van hun werknemers willen stimuleren.

Test jezelf: wil jij gratis en direct starten met ontdekken?

Als je je ervan bewust bent dat je ‘meer in je mars’ hebt dan je nu in de dagelijkse praktijk laat zien, dan is de volgende stap het ontdekken van waar jouw talenten liggen. Dat kan best een uitdaging zijn; misschien heb je wel een globaal idee van jouw sterktes en verbeterpunten als werknemer, maar hoe kun je objectief nagaan welke talenten je momenteel onbenut laat?

Schrijf je gratis in

Via het platform van MyTalentBoard krijg je snel en eenvoudig inzicht in jouw talenten en hoe je die het beste kunt inzetten. Bovendien krijg je toegang tot een scala aan leermiddelen om je talenten te blijven ontwikkelen. Je kunt hier direct gebruik van maken door je gratis op ons platform te registreren. Samen gaan we aan de slag om jouw talenten te ontdekken en bekijken we hoe je deze optimaal kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen.

Ben je werkgever en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je dan vrijblijvend informeren!

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!