Het talent van uw organisatie ontdekken en ontwikkelen? BOOST nu!

In De Hybride Leeromgeving leren bedrijven van elkaar en worden er opleidingen, trainingen en cursussen georganiseerd met ondersteuning van het onderwijs en vakmanschap uit het bedrijfsleven. Eigenlijk is alles erop gericht om werknemers binnen hun werkomgeving op te leiden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en zij hier samen met hun werkgevers de vruchten van kunnen plukken.

Iedere dag komen ze voorbij; reclames met een aanbod van ontelbare opleidingen, onbeperkt online leren voor een vast tarief, webinars… Je bent nog bezig met de gevolgen van Corona, maar moet je organisatie al klaarstomen voor het post-Corona tijdperk. Dat kan niet zonder een goed opleidingsplan. In samenwerking met de Hybride Leer Omgeving helpen wij je daarbij!

Uiteindelijk gaat het erom dat opleidingen iets concreets opleveren. Daarom gebruiken we een concreet plan van aanpak met gerichte doelstellingen waar naartoe wordt gewerkt. Met onze aanpak kan de ontwikkeling van medewerkers echt renderen. De eerste stap is het opstellen van een strategisch opleidingsplan. 

MyTalentBoard biedt hulp bij het opstellen van een rendabel opleidingsplan. Sterker nog; je bent slechts een klik verwijderd van ons format dat je hiermee op weg helpt. Download de BOOST-25 hieronder en optimaliseer jouw opleidingsplan!

Boost25 download

Hoe maak je een rendabel opleidingsplan?

Het opleidingsplan bestaat uit een aantal elementen die voor iedereen bekend zijn. Het gaat om ambitie, bedrijfsdoelstellingen, aanleg, ontwikkelbaarheid en mensen in beweging zetten. Dat vergt een doordacht en meetbaar opleidingsplan. Bij voorkeur volgens het BOOST-principe:

  • Bepalen – Waarom willen we eigenlijk ontwikkelen?
  • Objectiveren – Wat is het vertrekpunt?
  • Ontwikkelen – Wat is de beste ontwikkelmethode?
  • Sturen – Waarop en hoe sturen we op ontwikkeling?
  • Toetsen – Hoe weten we of we ons doel bereikt hebben?

Daarnaast is leerbetrokkenheid ook een belangrijk element om rekening mee te houden. Partijen die onbeperkt online leren voor een vast tarief aanbieden hebben vaak een deelname van slechts 3 tot 4% van alle medewerkers. Met een strategisch opleidingsplan is dat 100%.

Instructies opleidingsplan opstellen

  1. Download het format en beantwoord de BOOST-25!
  2. Leg de antwoorden een paar dagen op de hoek van je bureau en laat het even met rust. Laat anderen de vragen ook beantwoorden en kijk of jullie op een lijn zitten.
  3. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen jou met het aanscherpen van jouw ontwikkelplan en het behalen van je doelen.

Ga goed voorbereid de toekomst tegemoet met een rendabel ontwikkelplan! Zo zorg je ervoor dat jouw business de komende jaren een BOOST krijgt!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!