HR-proces Optimalisatie

Corona heeft het HR werkveld volledig veranderd. Het is nu nog belangrijker iedere nieuwe medewerker of interne kandidaat een uitstekende employee journey te bieden bij instroom, doorstroom en uitstroom. Maar hoe? 

Talent Management was tot tien jaar geleden vooral opgebouwd uit losse eilandjes. Een apart L&D team voor opleiden en ontwikkelen, een recruitment team voor instroom en performance management als één van de vele taken van de HR adviseur of HR business partner. 

De afgelopen jaren zijn er diverse Talent Management technologieën ontwikkeld. Die meerdere talent managementtaken aan elkaar koppelen. Waarmee bijvoorbeeld harde kwalificaties maar ook de ambities van medewerkers in kaart worden gebracht en worden gekoppeld aan functies, projecten en toekomstige kansen. Waarmee bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, coaching en opleiden werden gekoppeld aan performance management. Dat wordt binnen HR Technologie de zogenaamde Talent Marketplace genoemd.

MyTalentBoard 
Dé eerste Talent Marketplace

MyTalentBoard is de eerste HR technologie die Talent Management processen optimaliseert met de invulling van een Talent Marketplace.

  • MyTalentBoard creërt sterk leiderschap: mensen die zich door het bedrijf bewegen, krijgen perspectief, culturele inzichten en kunnen op unieke en productieve manieren presteren dankzij hun relaties en kennis van alle onderdelen van het bedrijf.
  • Tegenwoordig gaat interne mobiliteit veel minder over ‘carrières’ en veel meer over ‘ervaringen en vaardigheden’. Goed presterende professionals willen nieuwe dingen proberen, aangrenzende vaardigheden leren, internationale opdrachten aannemen en de kans krijgen om met verschillende leiders te werken. MyTalentBoard ondersteunt dat.
  • De Talent Marketplace lijkt nauwelijks meer op een systeem voor 'loopbaanbeheer'. MyTalentBoard laat mensen hun vaardigheden en ambities promoten; het geeft mensen tools om mentoren te vinden en te leren; het faciliteert continu 360 graden feedback; het beveelt projecten en opdrachten aan die van belang zijn; en het beheert het zoeken, aannemen, inwerken en verplaatsen van mensen van rol naar rol.
  • MyTalentBoard is een combinatie van talent management, sociale netwerken en wervingssysteem in één. In veel opzichten is het net als je interne 'LinkedIn' binnen je bedrijf - inclusief wervingsfuncties, training en begeleiding.

Talent Marketplace? 
Doe het stap voor stap!

Een Talent Marketplace is niet voor ieder bedrijf de oplossing. Het gebruik van MyTalentBoard vergt een zorgvuldige implementatie. Het geeft een andere invulling aan de manier waarop carrières werken; een andere invulling aan de manier waarop je mensen beloont en beoordeelt; en een andere invulling aan de aard van management, leiderschap en leren.

Wij geloven in de kracht van kleine persoonlijke veranderingen in gewoontes. Een modulaire opbouw in lijn met de uitdagingen die je nú hebt. Doe het daarom stap voor stap. Onze adviseurs helpen je daarbij. 

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!