28 juni 2021 Peter (65) BOOST met MyTalentBoard

Skills belangrijker dan diploma's!

Peter (65 jaar) was een succesvol ontwerper en exportmanager die zijn sporen in verschillende landen heeft verdiend op het gebied van design en stijlvol wonen. Zeven dagen per week was hij op reis om zijn ideeën en ontwerptalenten te delen. Tot het teveel werd voor zijn gezondheid en relatie met Joke. In 2007 besloot hij met dat werk te stoppen. 

Hij kocht een huis op Madeira - Portugal en besloot zijn internationale ervaring in te zetten bij een grote hotelgroep. Met veel plezier werkte hij als marketing- en salesadviseur en Peter en Joke genoten met volle teugen van het prachtige eiland Madeira met al haar schoonheid en heerlijke klimaat. Al in 2005 werd bij Peter huidkanker geconstateerd wat uiteindelijk de doorslag gaf om Portugal in 2020 te verlaten. Hij besloot samen met Joke terug te komen naar Nederland toen hij 64 jaar oud was. 

Ondanks zijn leeftijd en dankzij zijn skills kon hij direct aan de slag bij DHL Parcel. Zij is er erg blij mee terwijl Peter ze heel graag inzet in zijn rol bij DHL Parcel. Met MyTalentBoard en het BOOST-traject helpt DHL Peter met het verder ontwikkelen van zijn skills. 

Onlangs besloot DHL Parcel de samenwerking met MyTalentBoard te verlengen met drie jaar. Een goed voorbeeld van een organisatie die kiest voor een skills-gerichte aanpak. Een leven lang!

Meer weten over deze aanpak? Stuur ons jouw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik hier!