18 oktober 2019 Teams Optimaliseren

Geef je team een BOOST

Échte waarde toevoegen als leidinggevende.

Leidinggevenden vinden het vaak nog moeilijk een goed gesprek aan te gaan en de medeweker echt te helpen met het uitzetten van zijn of haar carrière pad. Het traditionele beoordelingsgesprek raakt steeds meer uit de gratie. Medewerkers zien beoordelingsgesprekken als een achteruitkijkspiegel terwijl ze het veel liever hebben over veranderingen in de toekomst en daaruit volgende impact op hun persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen.

Onze partners helpen leidinggevenden met het verbeteren van deze vaardigheden. TalentBoard ontzorgt hen bij dit proces. Aan de hand van het in TalentBoard vastgelegde ontwikkelplan voegen leidinggevenden direct waarde toe aan de ontwikkeling van hun medewerkers en daarmee aan het verbeteren van het teamresultaat. Met de BOOST-methode stellen leidinggevenden hun medewerkers in staat om:

  • Zelf regie te nemen over hun eigen ontwikkel pad (employee owned).
  • Betere keuzes te maken in persoonlijke ontwikkeltrajecten.
  • Persoonlijke ontwikkeling en ambities stapsgewijs te realiseren.
  • Regelmatig feedback te vragen en geven over ontwikkeling en performance.
  • Ontwikkelen leuk te maken en te houden.

Ben je eindverantwoordelijk voor een team of organisatie en heb je naast resultaat bovenstaande doelen op je vizier? Laat je dan eens inspireren door een expert van BOOST&CO.

Maak nu een afspraak