Hoe kan ik mijn persoonlijke talenten ontwikkelen?

Sommige mensen zoeken hun hele leven naar hun talent. Zonde. Des te eerder je je talenten vindt, des te sneller kom je waar je wilt zijn.

Maar als je je talenten hebt gevonden ben je er nog niet. Je moet je talenten blijven ontwikkelen. Het mooie aan het vinden van je talenten is dat het leuk is om ze in te zetten en om ze te blijven ontwikkelen. Leren wordt leuker. Je werk wordt leuker. En je wordt zelf ook leuker.

Wat is jouw focus?

Focus op de ontwikkeling van je talenten geeft niet alleen betekenis aan je eigen leven, maar ook aan dat van anderen.

Misschien ben je gewend - want zo zit de maatschappij nou eenmaal in elkaar - om je te richten op de dingen die niet zo goed gaan. Je zult gemerkt hebben dat je aan jezelf gaat twijfelen. Waarom lukt het mij nou niet? Waarom snap ik het niet? Dat gebeurt als je je aandacht op je mindere kanten richt. Je wordt onzeker, je gaat je lusteloos voelen.

Stop daarmee!

Verplaats je aandacht naar datgene waar je goed in bent, waar je gelukkig van wordt. Je talenten. Ga je daarin verdiepen, ga je talenten inzetten, ga ze ontwikkelen. Uit onderzoek blijkt dat als je je talenten mag inzetten, dat je positiever in het leven komt te staan, dat je je meer betrokken voelt, dat je lekkerder in je vel zit. Én dat je betere resultaten haalt op het gebied van werken en leren.

Van loopbaan naar droombaan

Met MyTalentBoard kun je groeien in wie je bent en in wat je kunt. Je kans op werk dat je écht leuk vindt neemt toe. Je droombaan komt binnen handbereik.

Waar word je echt gelukkig van?
   Werk waar je energie van krijgt
   Werk waar je enthousiast van wordt
   Werk waar je voldoening uit haalt

Dus blijf leren, blijf jezelf ontwikkelen en ga voor werkgeluk in plaats van werkdruk.

MyTalentBoard maakt het extra makkelijk. Je krijgt namelijk toegang tot een scala aan leermiddelen die aan je persoonlijke ontwikkeling bijdragen. Denk aan e-learnings, leerpaden, stappenplannen, boeken, filmpjes, webinars, cursussen en nog veel meer.

Weten wat MyTalentBoard voor jou kan betekenen?

Start direct met ontwikkelen!    Mail ons voor vragen!