Hoe ontdek je wat jouw persoonlijke talenten zijn?

Er zijn drie manieren om naar je werk te kijken. Als een baan, als een carrière of als een roeping. Mensen met een baan werken vooral omdat het nu eenmaal moet, omdat ze salaris nodig hebben. Kijk je naar je werk als een carrière, dan wil je vooral vooruitkomen. Je wilt successen boeken en steeds een stapje hoger op de maatschappelijke ladder komen. Beschouw je je werk als roeping, dan vind je het belangrijk om werk van betekenis te doen. Je verbindt je werk aan een 'hoger' doel.

De mensen die hun werk als roeping beschouwen zijn het meest tevreden. Ze werken harder en langer dan mensen met een carrière of een baan. Maar... en nu komt het... het maakt niet uit wat voor werk je doet. Er zijn ministers met een baan en vuilnismannen met een roeping. Als vuilnisman draag je tenslotte bij aan een schonere wereld. Het is dus maar net hoe je ermee om gaat.

Tot welke categorie behoor jij? Dát ontdek je met MyTalentBoard!

Wil je weten

  • Welke talenten je hebt?
  • Hoe je je talenten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen?
  • Welk beroep het beste bij je past?
  • Wat je volgende slimme loopbaanstap is?
  • Van welk werk je gelukkig wordt?
  • In wat voor team je het beste past?

Met MyTalentBoard ontdek je wat jouw talenten en drijfveren zijn en krijg je allerlei tools om je talenten op de juiste manier in te zetten en te ontwikkelen.

Weten wat MyTalentBoard voor jou kan betekenen?

Start direct met ontdekken!    Mail ons voor vragen!