Offboardings programma: een warm afscheid

In tijden waarin de arbeidsmarkt krap is en het personeelsverloop bij veel bedrijven hoog ligt, wil je als werkgever op het moment dat een medewerker jouw organisatie gaat verlaten, deze medewerker een goed afscheid geven. Dat kan door middel van off-boarden via een uitgedacht offboardingsprogramma.

Wat is offboarding?

De offboarding van medewerker richt zich vooral op het juist afronden van werkzaamheden, overdragen van kennis, het goed achterlaten van werk en het proces van afscheid nemen van deze medewerker. Offboardings programma met MyTalentBoard Vraag je je af hoe je als werkgever een offboardingsprogramma kunt realiseren? Dit kan onder andere door het juist opstellen van een gesprekcyclus in MyTalentBoard. Als werkgever kun je eenvoudig monitoren hoever een medewerker is met de afronding van zijn of haar werkzaamheden binnen jouw organisatie. Door dit proces juist te begeleiden zorg je ervoor dat een medewerker jouw organisatie met een goed gevoel verlaat.

Ontdekken hoe je iemand het best kunt offboarden?

Zorg voor een goed afscheid met MyTalentBoard. Bij MyTalentBoard bieden we je de mogelijkheid om een offboarding programma digitaal in te richten, zodat offboardings materiaal hergebruikt kan worden en alle medewerkers op eenzelfde, warme manier jouw organisatie verlaten. Zorg voor persoonlijke aandacht vanaf moment één. Vraag hieronder een gratis demo aan om te ontdekken hoe offboarden via MyTalentBoard in zijn werk gaat.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!