Hoe zeker ben jij over jouw commerciële doelstellingen? 

We beschikken over allerlei systemen die ons gegevens verschaffen om te sturen op bedrijfsdoelstellingen. Financiële systemen (zoals AFAS) om financieel te sturen. CRM systemen (zoals Salesforce) voor het maken en monitoren van forecasts om te sturen op omzet.

Hierbij wordt vaak een essentieel onderdeel vergeten: de invloed van de medewerker op die doelstellingen. Wat betekent het als je goede data van je medewerkers koppelt aan bedrijfsdoelstellingen?

Hiermee heb je als commercieel eindverantwoordelijke de sleutel naar gegarandeerde omzetverwachting. MyTalentBoard vond deze sleutel met BOOST-i. Wil jij weten hoe BOOST-i het verschil kan maken voor jouw organisatie?

Meld je dan nu aan voor deze exclusieve bijeenkomst op 12 april a.s. Wees er snel bij, want we hebben slechts 25 plaatsen te vergeven!


Ik meld me aan voor deze sessie

 

Programma

15.00 uur - Opening
Johan Bertens (Directeur MyTalentBoard) geeft inzicht in het ontstaan en de ontwikkeling van BOOST-i

15.30 uur - Klant aan het woord
Suzanne de Vries (Head of Sales & Customer Excellence bij DHL Parcel) deelt haar ervaringen met BOOST-i

16.15 uur - BOOST-i
Toelichting over het proces en het algoritme door Jaap Hardeman (Analist Bedrijfsdata & Modelling MyTalentBoard)

17.00 uur - Afsluiting


Waar en wanneer

  • Brainport Human Campus, te Helmond
     
  • Woensdag 12 april van 15:00 tot 17:00 uurAanmelden

Aanmelden kan via onderstaande button. Deze sessie is bedoeld voor mensen in een functie waarin ze commercieel eindverantwoordelijk zijn. Aanmelden is geheel gratis, maar let op, want er is beperkt plek. Afmelden dient te gebeuren maximaal 48 uur voor aanvang. Als de afmelding te laat binnen is, of er een no-show wordt geregistreerd, brengen we eenmalig een bedrag á €95,- in rekening.
 

Ik meld me aan voor deze sessie