Opleidingsplan opstellen met een Strategisch Ontwikkelplan
Ontwikkelen tijdens én na Corona

Iedere dag komen ze voorbij; reclames met een aanbod van ontelbare opleidingen, onbeperkt online leren voor een vast tarief, webinars… Je bent nog bezig met de gevolgen van Corona, maar moet je organisatie al klaarstomen voor het post-Corona tijdperk. Dat kan niet zonder een goed opleidingsplan. Wij helpen je daarbij!

Uiteindelijk gaat het erom dat opleidingen iets concreets opleveren. Met een strategisch opleidingsplan kan de ontwikkeling van medewerkers echt renderen. Bij klanten als DHL, Beter Bed en Amac zetten we hiervoor de BOOST-aanpak in.

strategisch opleidingsplan opstellen

Wil jij een rendabel opleidingsplan? Je bent slechts één klik verwijderd van het Strategisch Ontwikkelplan dat je hiermee op weg helpt.
Download het format hieronder gratis!

Download nu jouw Strategisch Ontwikkelplan

Hoe maak je een strategisch opleidingsplan?

Bij een strategisch opleidingsplan gaat het om ambitie, bedrijfsdoelstellingen, aanleg, ontwikkelbaarheid én mensen in beweging zetten. Wij hebben een doordacht en meetbaar opleidingsplan ontwikkeld waarmee jouw organisatie echt een BOOST krijgt:

  • Bepalen – Waarom willen we eigenlijk ontwikkelen?
  • Objectiveren – Wat is het vertrekpunt?
  • Ontwikkelen – Wat is de beste ontwikkelmethode?
  • Sturen – Waarop en hoe sturen we op ontwikkeling?
  • Toetsen – Hoe weten we of we ons doel bereikt hebben?

Veel partijen bieden onbeperkt leren voor medewerkers aan tegen een vast tarief, dat vervolgens maar door 3 tot 4% van alle medewerkers wordt gebruikt. Zonde! Ga je voor een deelnamepercentage van 100% dan ga je voor onze BOOST-aanpak en maak je een strategisch opleidingsplan waar medewerkers zich echt door aangetrokken voelen.

Instructies strategisch opleidingsplan opstellen

  1. Download het format en beantwoord de vragen in het Strategisch Ontwikkelplan!
  2. Leg de antwoorden een paar dagen op de hoek van je bureau en laat het even met rust. Laat anderen de vragen ook beantwoorden en kijk of jullie op één lijn zitten.
  3. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen jou met het aanscherpen van jouw ontwikkelplan en het behalen van je doelen.

Ga goed voorbereid de toekomst tegemoet met een strategisch opleidingsplan! Zo zorg je ervoor dat jouw business de komende jaren een BOOST krijgt!

Download nu jouw Strategisch Ontwikkelplan

opleidingsplan opstellen

Op zoek naar meer dan een opleidingsplan voorbeeld? Het platform van MyTalentBoard biedt een uitkomst!

Meer dan een opleidingsplan voorbeeld

Ons Strategisch Ontwikkelplan ondersteunt je bij het maken van een opleidingsplan; met het format geef je vorm aan een opleidingsplan voor jouw medewerkers en/of jezelf. MyTalentBoard biedt je ook de mogelijkheid om het gehele opleidingsplan samen met onze experts op te stellen. En om dit plan via ons platform ook echt uit te voeren en te borgen. Dat doet het platform met verschillende soorten vragenlijsten, en door te helpen bij het definiëren van duidelijke doelstellingen en het concretiseren van een opleidingsplan met het maken van leerlijnen (zoals in de online omgeving die hierboven is afgebeeld). Bovendien kunnen jij en je medewerkers meteen starten met leren via MyTalentBoard. Van 1-op-1 buddymomenten tot aan Elearning modules; gebruikers van MyTalentBoard gaan op allerlei manieren aan de slag met het uitgedachte opleidingsplan.

MyTalentBoard biedt dus meer dan alleen een voorbeeld van een opleidingsplan. Met ons platform maak je en bewaak je het meest complete opleidingsplan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!