Onze Ambitie
De beste Employee Journey

Onze ambitie is om zoveel mogelijk betrokken medewerkers te realiseren door een optimale employee journey. Hiermee helpen we klanten met het makkelijker vinden, boeien en binden van medewerkers.  

Wat wij betekenen?

Onze klanten geven aan dat wij hen oprecht blij maken met onze innovatieve oplossingen en hoogwaardige service. En door hen zaken uit handen te nemen en de wijze waarop wij invulling geven aan de samenwerking. Zij zien ons als een (software)partner die:

  • Informatie en inzichten persoonlijk en relevant maakt
  • Kennis en expertise op ieder gewenst moment toegankelijk maakt
  • Doet wat nodig is en de gids is naar de juiste oplossingen
  • Een vertrouwensrelatie op één zet en blijft meedenken over medewerkersbeleving

Wij maken maatschappelijke impact met het beschikbaar stellen van MyTalentBoard voor meerjarig onderzoek (onder de vlag van de Sociaal Economische Raad) aan onderwijs en wetenschap. Wij geven uiting aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid via de Stichting Talent is Troef en diverse plaatselijke initiatieven.

 

Wie is MyTalentBoard?
Onderdeel van Driessen Groep

Wij - Ellen NijpelsEmile Gabriël en Johan Bertens - zijn de bedenkers en makers van MyTalentBoard. Met een team van 15 medewerkers worden wij dagelijks uitgedaagd het meest complete en toegankelijke online platform te blijven voor een optimale employee journey. 

MyTalentBoard is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op mensen en organisaties in diverse sectoren. Wij verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en dienstverlening, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo draagt de groep al meer dan 29 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties. Hier lees je er meer over!

Wij zijn gevestigd op de Brainport Human Campus. Dé hotspot waar bedrijven de handen ineen hebben geslagen om oplossingen te vinden voor diverse uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Wil je graag kennismaken? Laat het ons weten!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!