Wij zijn de makers van MyTalentBoard. Het meest complete en toegankelijke online skills-paspoort voor studenten, werkzoekenden, werkenden én werkgevers.

In 2013 richten Ellen Nijpels, Emile Gabriël en Johan Bertens SalesBoostCompany op. Onder deze naam starten zij een adviesbureau met als doel het transformeren van commerciële organisaties. Binnen hun training, coaching en consultancy activiteiten maken zij het verschil door inzicht te geven in het ontwikkelpotentieel van de deelnemers en de impact van hun interventies met een zelf ontwikkeld digitaal platform; MyTalentBoard1.0. 

Door succesvolle trajecten worden zij steeds meer gevraagd andere afdelingen dan sales te helpen bij hun ontwikkeling. Vanaf 2016 verleggen zij steeds meer de focus naar de ontwikkeling van generieke skills, los van de functie. De speciaal ontwikkelde BOOST-aanpak resulteert tot een omvangrijk klantenportfolio wat hen in staat stelt nog meer te investeren in het platform MyTalentBoard.

Eind 2019 wordt besloten om in 2020 de adviesactiviteiten (training, coaching en consultancy) volledig af te bouwen en de focus te richten op het opschalen van MyTalentBoard. De organisatie verandert daarmee van ‘adviesbureau met software’ naar een ‘softwarebedrijf met een niche’: het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van skills!

Door onze groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Voor onze vacatures klik je hier!