Onze Ambitie
Zero Talent Waste

Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen te helpen relevant te blijven in een steeds sneller veranderende wereld. Dat maakt dat je wendbaar moet blijven. Door jezelf te ontwikkelen op momenten die ertoe doen. MyTalentBoard helpt jou effectief te ontwikkelen.

Wat betekenen wij voor onze klanten?

Onze klanten geven aan dat wij hen oprecht blij maken door hoogwaardige service te geven, hen zaken uit handen te nemen en de wijze waarop wij kijken naar een samenwerking. Zij zien ons als een partner die:

  • Informatie en inzichten persoonlijk en relevant maakt
  • Kennis en expertise op ieder gewenst moment toegankelijk maakt
  • Doet wat nodig is en de gids is naar de juiste oplossingen
  • Een vertrouwensrelatie op één zet en blijft meedenken over effectief ontwikkelen

Wij maken maatschappelijke impact met het beschikbaar stellen van MyTalentBoard aan onderwijs en wetenschap. 

Wie wij zijn?

Wij - Ellen Nijpels, Emile Gabriël en Johan Bertens - zijn de bedenkers en makers van MyTalentBoard. Het meest complete en toegankelijke online platform voor het ontdekken, inzetten en effectief ontwikkelen van talent. Voor studenten, werkzoekenden, werkenden én werkgevers. Met een team van ruim 20 medewerkers worden wij dagelijks uitgedaagd het platform nog toegankelijker en relevanter te maken.

Wij zijn gevestigd op de Brainport Human Campus. Dé hotspot waar bedrijven de handen ineen hebben geslagen om oplossingen te vinden voor diverse uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Geïnteresseerd hoe wij dat doen? Laat het ons weten!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!