Pre-boarding & On-boarding

Pre-boarden omvat de tijd tussen het tekenen van het contract en de eerste werkdag. Afhankelijk van de opzegtermijn of de startdatum van de nieuwe medewerker kan dit soms weken of maanden duren. Deze periode wordt met MyTalentBoard benut om de nieuwe medewerker alvast bekend te maken met de organisatie. Doel van pre-boarden is om de medewerker zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen en productief te krijgen. 

Pre-boarden kan op vele manieren. Een nieuwe medewerker kan alvast een keer komen lunchen met de afdeling. Directe collega’s kunnen zich voorstellen door een filmpje op te nemen en in MyTalentBoard te plaatsen. Medewerkers kunnen zich in MyTalentBoard alvast oriënteren op de nieuwe werkplek door games te spelen, vragen te beantwoorden en informatie te lezen.

Na de pre-boardingsfase begint de on-boardingsfase. Die richt zich vooral op het inwerken van de nieuwe collega, het installeren op de nieuwe werkplek en het leren kennen van alle collega’s, systemen en locaties. Het inwerktraject kan gedeeltelijk of volledig worden ontsloten via MyTalentBoard.

Laat het ons weten als je medewerkers wilt boeien met pre- en/of on-boarding!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!