Talenten ontdekken met MyTalentBoard

Elk bedrijf en elke organisatie staat of valt met de juiste mensen op de juiste plaats. Medewerkers met de juiste skills en de juiste mentaliteit kunnen je bedrijf naar grote hoogten brengen. Ze verspreiden joy en happiness en steken collega's en klanten met hun kennis, kunde en enthousiasme aan. Dát is wat je als leidinggevende en als ondernemer wilt!

MyTalentBoard

  • Heeft diverse vragenlijsten om talenten te ontdekken (o.a. TMA, Disc, OTM)
  • Geeft inzicht of medewerkers op de juiste plek zitten
  • Laat zien of medewerkers hun volle potentieel benutten
  • Maakt klip en klaar welke talenten nog ontbreken om je bedrijf vol kracht vooruit te stuwen

Talenten inzetten met MyTalentBoard

Als je medewerkers inzet in een functie die hen op het lijf geschreven is, krijg je een ijzersterke organisatie met kundige en loyale medewerkers.

MyTalentBoard

  • Creëert vaardige en wendbare medewerkers
  • Ondersteunt de loopbaanontwikkeling van medewerkers
  • Ontwikkelt de talenten en vaardigheden van medewerkers
  • Stimuleert en faciliteert trainingen en opleidingen
  • Faciliteert het maken van talentmanagement beleid

Vraag je je af hoe medewerkers en teams naar hun talent kijken? Hoe ze op een actieve manier hun talenten op de werkvloer kunnen inzetten? Welke rol de leidinggevende hierbij kan spelen?

MyTalentBoard matcht de competenties van medewerkers en teams met hun huidige en toekomstige rollen/functies. Het resultaat: kennis, ervaring, cultuur, drijfveren en gedrag sluiten beter aan op de gestelde doelen.

Talenten ontwikkelen met MyTalentBoard

MyTalentBoard brengt de belangen van organisaties en medewerkers samen. Op het MyTalentBoard-leerplein bevindt zich een scala aan leermiddelen, bovendien kun je ook zelf leermiddelen toevoegen. Denk aan e-learnings, leerpaden, boeken, webinars en meer. Zo kunnen organisaties, teams en medewerkers hun afzonderlijke en gezamenlijke ontwikkelbehoeften eenvoudig op elkaar afstemmen.

Bovendien koppelen wij met verschillende partijen op het gebied van recruitment, vitaliteit, online leren, personeelsinformatiesystemen etc.

Vraag een demo aan!

Of vul je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!