MyTalentBoard
Voor onderscheidende organisaties

De afgelopen jaren is de wereld als gevolg van technologie in een hoog tempo veranderd. De veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Deze transitie heeft impact op vele fronten en zo ook op het onderwijs, het bedrijfsleven en de toekomst van leren. Mensen zijn op zoek naar werkgarantie en werkgeluk. Dat kan alleen als organisaties persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing faciliteren en stimuleren.

Samen met de overheid, onderwijs en bedrijfsleven maken wij dit mogelijk. MyTalentBoard is als technologische innovatie de enige gepersonaliseerde en hybride leeromgeving. Talentmanagement speelt daarin een belangrijke rol. Wij verrijken organisaties met kennis, expertise en waardevolle data om de transitie te maken.

De ontwikkeling van talentmanagement

Talentmanagement is een vakgebied dat in de meeste gevallen nog steeds werkt op basis van subjectieve waarnemingen. Er wordt soms meer waarde gehecht aan de mening van personen dan aan feitelijke informatie. Het is goed om te blijven luisteren naar de mening van anderen. Dit menselijke aspect wordt nog krachtiger wanneer meningen worden onderbouwd door objectieve data.

De afgelopen jaren is de druk op HRD om strategischer te denken toegenomen. Als we kijken naar de evolutie van HR-data, zien we dat de toepassing ervan diverse stadia doorloopt. Elke volgende fase levert weer meer waarde op voor de organisatie. MyTalentBoard is het eerste platform dat de vier evolutieniveaus van data driven talentmanagent overstijgt met:

  • Operationele rapportages
  • Dashboards met ken- en stuurgetallen
  • Strategische analyses
  • Voorspellende analyses

MyTalentBoard is ontwikkeld in samenwerking met de beste HRD-experts. Als je daar meer over wilt lezen klik dan hier. Wil je weten hoe MyTalentBoard waarde toevoegt aan jouw organisatie? Bel dan voor een afspraak 040 - 202 93 61.

Of vraag hier direct een demo aan!