Durf jij je talent te volgen?

Er zijn steeds meer mensen die hun talent durven te volgen. Die van een 8 een 10 willen maken! Doe jij iedere dag waar je écht goed in bent? Als je doet waar je goed in bent, zit je namelijk beter in je vel en presteer je beter. Je voelt je echt van toegevoegde waarde voor de organisatie, collega's en klanten. Hoeveel mensen doen waar ze goed in zijn? Hoeveel van hen weten überhaupt waar ze goed in zijn? 

Jouw talent is geld waard!

Jouw talent maakt je bijzonder en uniek. In onze snel veranderende wereld blijkt het nodig zo wendbaar mogelijk te zijn. Dat betekent dat je niet achterover kunt leunen. Je moet jezelf blijven ontwikkelen en je toegevoegde waarde en vakmanschap nog meer vergroten. Dus investeren in vakmanschap en persoonlijk leiderschap. Jouw positie op de arbeidsmarkt verbetert, je wordt onafhankelijker en kunt kiezen waar jij jouw talenten wilt inzetten. Je creërt je eigen werkgeluk en vergroot je werkgarantie!

Ken jij jouw talenten?

Vind je het moeilijk hier antwoord op te geven? Je bent niet de enige. Dat komt omdat we gewend zijn om te denken in termen van datgene wat we nog niet kunnen. In plaats van waar we goed in zijn.

Je kunt vanaf nu zelf besluiten te werken vanuit jouw talenten. Je bouwt dan voort op wat er al is, wat je al goed kunt. Dát geeft energie! Je kunt doen waar je het beste in bent, waardoor je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Je staat in je kracht en dat is voor iedereen merkbaar. Je werkgever, leidinggevende, collega's maar ook familie en vrienden.

MyTalentBoard vergroot jouw ontwikkelkracht!

Het werkt heel simpel. Je registreert jezelf kosteloos voor een eigen TalentBoard. Vanaf dat moment kun je aan de slag. Met het maken van testen. Kijken bij welke functies, banen of rollen jouw talent het beste past. Meteen starten met ontwikkelen door het volgen van e-learning. Afgestemd op jouw behoeften.

Je achterhaalt ook op een andere manier wat je talenten zijn. Of wat de talenten zijn van de mensen om je heen. Dat doe je door aan anderen feedback te vragen. In MyTalentBoard kan dat met één druk op de knop. Je komt er eenvoudig en snel achter welke talenten anderen zien en of die overeenkomen met hoe jij jezelf ziet. Feedback wordt gezien als meest waardevolle bron voor het ontdekken van jouw talent!

MyTalentBoard houdt jouw vorderingen automatisch bij en helpt je bij de volgende ontwikkelstap. Met MyTalentBoard is én blijft jouw talent geld waard.

Start direct met het BOOSTEN van jouw talent!
Sneller, beter én gratis. Klik hier voor jouw MyTalentBoard.