Medewerkers Vinden, Boeien & Binden
Voor een optimale Employee Journey!

Hoe vind je medewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Hoe behoud je ze en voorkom je dat ze overstappen naar de concurrent? Zou het gaaf zijn als er een manier was om makkelijker medewerkers te vinden, te boeien en te binden?

Voorbeeld: Samen Slim in Zorg & Welzijn!

De werkloosheid daalt en het aantal vacatures neemt toe: tegenover elke 100 werklozen staan 146 open vacatures. In veel sectoren is het moeilijk personeel te vinden. Daarnaast overweegt één op de drie medewerkers te switchen van baan. Maar liefst 40% daarvan doet dat vanwege hun leidinggevende. Genoeg reden om als werkgever extra je best te doen personeel binnenboord te houden, zou je zeggen.

Maar dat gebeurt nog te weinig. Onderzoek wijst uit dat 65% van de werkgevers geen extra maatregelen treft om de employee journey te optimaliseren. Terwijl 4% van de nieuwe medewerkers op dag één al opzegt door slechte on-boarding. En 51% binnen zes maanden. Dat vergroot de druk op bestaande medewerkers en vooral op HR (recruitment). Een goede Employee Journey voorkomt mismatches, ongewenst verloop en in veel gevallen frequent verzuim door extra werkdruk.

Het belang van een optimale employee journey!      

Bekijk de voordelen van MyTalentBoard!

MyTalentBoard
Skills-based Oplossing!

Veel organisaties zoeken een oplossing voor het vinden, boeien en/of binden van hun medewerkers. De afgelopen jaren hebben wij op basis van honderden klantgesprekken, kennis en inzichten bij profit en non-profit organisaties, en in co-creatie met de wetenschap een nieuwe oplossing ontwikkeld. Een oplossing die gegarandeerd tijd en geld bespaart door de Employee Journey te verbeteren. Een oplossing die het voor organisaties gemakkelijker maakt medewerkers te vinden, boeien en binden!

Voorbeeld: Samen Slim in Zorg & Welzijn!

Zou jij het gaaf vinden om een betere employee journey binnen jouw organisatie te realiseren? Tijdens een vrijblijvende inventarisatie laten we mogelijke verbeterpunten zien en geven we aanbevelingen hoe je dat kunt aanpakken. Nu een uur investeren bespaart je een veelvoud van uren per jaar! 

Neem contact op!        Bel 040 - 202 93 61!

 

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!