Medewerkers Vinden, Boeien & Binden
Voor een optimale Employee Journey!

Hoe vind je medewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Hoe behoud je ze en voorkom je dat ze overstappen naar de concurrent? Zou het gaaf zijn als er een manier was om makkelijker medewerkers te vinden, te boeien en te binden?

De werkloosheid daalt en het aantal vacatures neemt toe: tegenover elke 100 werklozen staan 146 open vacatures. In veel sectoren is het moeilijk personeel te vinden. Daarnaast overweegt één op de drie medewerkers te switchen van baan. Maar liefst 40% daarvan doet dat vanwege hun leidinggevende. Genoeg reden om als werkgever extra je best te doen personeel binnenboord te houden, zou je zeggen.

Maar dat gebeurt nog te weinig. Onderzoek wijst uit dat 65% van de werkgevers geen extra maatregelen treft om de employee journey te optimaliseren. Terwijl 4% van de nieuwe medewerkers op dag één al opzegt door slechte on-boarding. En 51% binnen zes maanden. Dat vergroot de druk op bestaande medewerkers en vooral op HR (recruitment). Een goede Employee Journey voorkomt mismatches, ongewenst verloop en in veel gevallen frequent verzuim door extra werkdruk.

Het belang van een optimale employee journey!      

Bekijk de voordelen van MyTalentBoard!

MyTalentBoard
Komt met Nieuwe Oplossing!

Veel organisaties zoeken een oplossing voor het vinden, boeien en/of binden van hun medewerkers. De afgelopen jaren hebben wij op basis van honderden klantgesprekken, kennis en inzichten bij profit en non-profit organisaties, en in co-creatie met de wetenschap we een nieuwe oplossing ontwikkeld. Een oplossing die gegarandeerd tijd en geld bespaart door de Employee Journey te verbeteren. Een oplossing die het voor organisaties gemakkelijker maakt medewerkers te vinden, boeien en binden!

Zou jij het gaaf vinden om een betere employee journey binnen jouw organisatie te realiseren? Tijdens een vrijblijvende inventarisatie laten we mogelijke verbeterpunten zien en geven we aanbevelingen hoe je dat kunt aanpakken. Nu een uur investeren bespaart je een veelvoud van uren per jaar! 

Neem contact op!        Bel 040 - 202 93 61!

 

Werk samen met MyTalentBoard

Bij MyTalentBoard houden we van authenticiteit en een eigen identiteit. Dat geldt ook voor onze partners. Wij hebben passie voor alles wat met leren en werken te maken heeft. Én we zijn een tikkeltje eigenwijs. We werken graag samen. Samen met onze partners hebben we toegang tot de beste innovaties op het gebied van het vinden, boeien en binden van talent. Ons doel is dat iedereen zich kan blijven ontplooien met als resultaat meer werkgarantie én werkgeluk.

Vanaf 2013 helpen wij met MyTalentBoard mensen en organisaties bij het vinden, boeien en binden van hun talenten. Dat doen we niet alleen. Wij werken samen met wetenschap, onderwijs en het bedrijfsleven. 

Heb jij expertise op één of meerdere van deze onderdelen: werven, selecteren, onboarding, trainen, coachen, organisatieverandering, loopbaanadvies, learning & development, outplacement, offboarding? En wil je samen met ons bijdragen aan werkgarantie en werkgeluk?

Laat het ons weten als je meer informatie wilt over partnership!

Lees hier waarom Danny Buelens, onze Belgische partner, voor ons gekozen heeft.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!