De kracht van partnership

Bij MyTalentBoard houden we van authenticiteit en een eigen identiteit. Dat geldt ook voor onze ruim 30 partners. Wij hebben passie voor alles wat met leren en werken te maken heeft. Én we zijn een tikkeltje eigenwijs. We werken graag samen. Samen met onze partners hebben we toegang tot de beste innovaties op het gebied van het ontdekken, ontwikkelen en optimaal inzetten van talent. Ons doel is dat iedereen zich kan blijven ontplooien met als resultaat meer werkgarantie én werkgeluk.

Help jij mee?

De afgelopen negen jaar hebben wij MyTalentBoard ontwikkeld. Een online platform dat mensen en organisaties helpt competent en gemotiveerd te worden en te blijven. Dat doen we niet alleen. Wij werken samen met wetenschap, onderwijs en het bedrijfsleven. 

Heb jij expertise op één of meerdere van deze onderdelen: werven, selecteren, onboarding, trainen, coachen, organisatieverandering, loopbaanadvies, learning & development, outplacement, offboarding? En wil je samen met ons bijdragen aan werkgarantie en werkgeluk?

Bel 040 - 202 9361 of mail ons voor een afspraak!

Lees hier waarom Danny Buelens, onze Belgische partner, voor ons gekozen heeft.